Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|
147.00 lei
1kg
Ingrediente: organe de pui, pulpe de pui, ceapa verde, usturoi verde, oua, marar, patrunjel si sare
Drobul de pui este un preparat traditional romanesc foarte apreciat in perioada sarbatorilor pascale. Este o combinatie de carne de pui, oua, ceapa si verdeturi proaspete. Dorbul este copt in cuptor pana devine auriu si crocant pe exterior, dar moale si suculent in interior. Este servit ca aperitiv la mesele festive, fiind o alegere populara in randul iubitorilor de mancare traditionala.
*Pozele sunt cu titlu de prezentare.
Produsele sunt impachetate in ambalaje de unica folosinta.
Produsele sunt realizate manual. Decorarea lor difera de la un preparat la altul.
Greutate | 1 kg |
---|
AliceAdriana –
Am comandat si drobul din pui, chiar ma bucur ca exista o alternativa la cel de miel (nu sunt fan miel). Recunosc am intrat un pic si in acesta! Delicios, va rog sa nu schimbati reteta
Ionela Draga –
Raport calitate-pret foarte bun! Cu siguranta voi comanda si la anul