Vegetarienii au și ei o ofertă generoasă, ca alternativă la bucatele tradiționale din carne obișnuite. Cum sună icre de migdale, pastă de caju sau drob vegetarian bio cu ciuperci? Destul de bine, spunem noi.
![](https://chefsuperfood.ro/wp-content/uploads/2023/03/Screenshot-57.png)
Vegetarienii au și ei o ofertă generoasă, ca alternativă la bucatele tradiționale din carne obișnuite. Cum sună icre de migdale, pastă de caju sau drob vegetarian bio cu ciuperci? Destul de bine, spunem noi.
![](https://chefsuperfood.ro/wp-content/uploads/2023/03/Picsart_23-03-30_12-10-44-971-1024x1024.png)
Celebru pentru preparate sale realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale pentru a obține cozonacul perfect pentru masa de Paște.
![](https://chefsuperfood.ro/wp-content/uploads/2023/03/Picsart_23-03-30_12-06-08-168-1024x1024.png)
Așadar, dacă anul acesta te-ai decis să organizezi masa de Paște la tine acasă, planificarea în avans este esențială pentru a avea o sărbătoare memorabilă. De aceea, poți alege produse și preparate tradiționale din sursă autohtonă, pregătite cu gust și dragoste.
![](https://chefsuperfood.ro/wp-content/uploads/2023/03/Screenshot-59.png)