Caută
Caută

Comanda si Livrare

  • Cum comand?

Comenzile se plaseaza online pe site-ul chefsuperfood.ro, atat pentru produsele din Bacanie, cat si pentru Preparate la oala, alegand ziua si intervalul pentru livrare in calendarul care se afiseaza la plasarea comenzii.

Comenzile de preparate trebuie plasate cu minimum 24h inainte de livrare. Comenzile plasate pana la ora 16.00 pot fi livrate a doua zi. Pentru comenzile plasate dupa ora 16.00, livrarea va fi facuta in 48h.

       Conditii de Livrare

  •  Comanda minima este de 99 lei. Taxa de livrare este de 7,99 lei in Bucuresti, si este realizata cu flota proprie. 


Zilele de livrare se regasesc in calendarul din formularul de comanda, unde puteti opta pentru varianta pe care o doriti.

Asiguram livrare in Ilfov, in urmatoarele localitati: Pantelimon, Dobroesti, Chiajna, Bragadiru, Popesti Leordeni, Voluntari, Chitila, Corbeanca, Buftea, Afumati, Tunari, Otopeni, Mogosoaia, Pipera. Costul de livrare pentru localitatile din Ilfov este de 35 lei (livrarea, de asemenea, facuta cu flota proprie)

 

*Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Livrare se face in ambalaje de unica folosinta.

Produsele sunt pregatite manual si livrate reci.

Decorarea lor difera de la un preparat la altul.


       Conditii speciale de Livrare pentru Masa de Paste

  •  Comanda minima pentru preparatele din categoria Masa de Paște este de 120 lei. Taxa de livrare este de 29 lei in Bucuresti, respectiv 39 lei in Ilfov si este realizata cu flota proprie. Preparatele pot fi comandate incepand de azi si puteti opta pentru ziua de livrare dorita. Locuri limitate.

Zilele de livrare se regasesc in calendarul din formularul de comanda, unde puteti opta pentru varianta pe care o doriti.

Asiguram livrare in Ilfov, in urmatoarele localitati: Pantelimon, Dobroesti, Chiajna, Bragadiru, Popesti Leordeni, Voluntari, Chitila, Corbeanca, Buftea, Afumati, Tunari, Otopeni, Mogosoaia, Pipera.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau nu are produse adaugateIntoarce-te la shop