Caută
Caută

Preparate artizanale

by Chef Scarlatescu

Pentru Masa de Revelion

Flick

“La Chef Super Food le ai pe toate, / Toate gatite artizanal/ de Chef Scarlatescu personal/...

Ai deliciosul Choco Muse, /Un cozonac cum altii nu-s. /Apoi sarmale delicioase /La foc mic fierte, sunt gustoase. /Curcanul la cuptor, friptura /Si poza iti lasa apa in gura. /Mancare super buna/Pentru un Craciun impreuna!”

Catalin Botezatu

“O propunere culinara de nerefuzat...

“O propunere culinara de nerefuzat de la Chefsuperfood, o Masa de Craciun spectaculoasa, artizanala”

Preparate artizanale by Chef Scarlatescu pentru Masa de Paste

Noi ti le aducem pana la tine acasa, iar tie ramane doar sa te bucuri de ele impreuna cu cei dragi.

Preparate pentru Masa de Revelion

Comanda si Pachete pentru Masa de Revelion

Sustainable, nutritious and veeery delicious food.

Be the change you want to see.

Bun venit în universul nostru culinar, unde magia Sărbătorilor de iarnă prinde viață în fiecare farfurie, iar aromele autentice sunt create cu dragoste, sub îndrumarea lui Chef Scărlătescu!

Suntem aici să vă transformăm Masa de Revelion într-o experiență de neuitat, plină de bucurie și savoare, totul preparat doar cu ingrediente naturale, atent selecționate.

Comandă mâncare de Revelion, iar masa ta devine o călătorie gustativă de excepție, cu preparate pregătite după rețetele inconfundabile ale lui Chef Scarlatescu.

Dacă decideți să sărbătoriți în intimitatea casei dumneavoastră, suntem aici pentru a face ca acest moment special să fie cu adevărat memorabil. Comenzile pentru masa de Revelion sunt la un clic distanță, gata să aducă deliciul direct la ușa dumneavoastră, în ziua aleasă din preajma Revelionului.

Meniul nostru bogat în arome festive cuprinde preparate tradiționale și reinterpretări moderne ale clasicelor de Sărbători, toate create cu pasiune și expertiză culinară sub semnătura inconfundabilă a celebrului chef. Nu aducem doar mâncare de Sărbători la ușa dumneavoastră, ci și experiența autentică a unei bucătării de excepție.

Comenzile pentru Masa de Revelion sunt gestionate cu atenție și livrate cu grijă, astfel încât să vă puteți concentra pe bucuria petrecerii alături de cei dragi. Fiecare preparat, pregătit cu pricepere și pasiune, este un omagiu adus tradițiilor culinare, transformând masa de Revelion într-o veritabilă sărbătoare a gustului.

Așadar, nu lăsați grija gătitului să vă umbrească bucuria sărbătorilor! Cu doar câteva clicuri, puteți comanda Masa de Revelion perfectă pentru dumneavoastră și cei dragi. Bucurați-vă de autenticitatea fiecărui preparat, de atmosfera magică a Sărbătorilor și de clipele prețioase petrecute alături de cei dragi, fără niciun stres sau bătăi de cap.

Vă așteptăm cu drag în lumea noastră festivă, unde mâncarea de Revelion comandată devine o plăcere sub semnătura lui Chef Scărlătescu, iar livrarea la domiciliu aduce farmecul sărbătorilor cu minim de efort!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau nu are produse adaugateIntoarce-te la shop